Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Neamț: Accidente rutiere soldate cu victime

În ziua de 17 septembrie , orele 18:38, pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani din Broșteni conducea un autocamion pe Ștefan cel Mare, la schimbarea direcției de mers a agățat cu autovehiculul firele de telefonie, smulgând o bridă metalică, care a căzut peste un pieton de 49 ani, ce se afla pe trotuar. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 17 septembrie , orele 16:40, pe DN 15B, pe raza comunei Petru Vodă, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 24 ani din Piatra-Neamț conducea un autoturism pe DN 15B, pe un segment de drum în curbă a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 24 ani, a fost rănit grav. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 17 septembrie , orele 17:30, pe DJ 209, pe raza localității Sabașa, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a trei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 52 ani din comuna Borca, a condus un autovehicul, încercând să pătrundă dintr-o curte a unui imobil pe partea carosabilă, datorită faptului că nu s-a asigurat corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, trei ocupanți ai autoturismului ce se deplasa regulamentar au fost răniți ușor, respectiv conducătorul auto și doi pasageri. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit că șoferul de 52 ani, care a produs accidentul, se afla sub influența alcoolului. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *