Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL și PMP Neamț, cele mai neserioase formațiuni politice din Neamț

pnl-si-pmp

În mediile în care oamenii mai sunt încă interesați de politica locală se tot discută despre oportunitățile susținerii unor formațiuni politice sau ale alteia. Unii au viziuni de stânga, alții de dreapta, unii au interese să susțină un partid, alții alt partid și tot așa, înainte de campanii cei interesați subiectiv sau obiectiv de politica locala se poziționează.
Analizând la rece și consultând mulți oameni implicați sau interesați politic se conturează în mod evident două formațiuni politice care nu merită să li se acorde încrederea, PNL și PMP.
De PNL mai toată lumea, inclusiv cei din interiorul partidului, zic că nu sunt capabili să își motiveze sau răsplătească proprii oameni și asta cam așa e. Dacă te uiți la PNL-iștii care au tras pentru partid în campanie observi cu ochiul liber că nu mai sunt băgați în seamă de partid. Dacă te uiți la cei care au construit și ținut în viață formațiunile interne de tineret, femei, pensionari, și ei au fost lăsați fără sprijin, organizațiile devenind aproape inexistente. De asemenea, puținele funcții pe care PNL ar fi putut sa le dea propriilor membri care au muncit pentru partid au fost lăsate la alții sau au fost date unor indivizi care numai liberali nu sunt.
De PMP lumea nu prea vorbește deoarece este un partid mic care face gafă după gafă, dar în interior mulțumirea este cam aceeași. Liderii și-au creat avantaje doar pentru ei uitând total de cei care au muncit în campanie. Maximizarea procentului din alegerile locale s-a concretizat din păcate pentru băsiști într-o alianță cu stânga, alianță în urma căreia PMP-iștii folosiți în campanie au fost uitați.
Cel mai grav pentru cele două partide este că au îndepărtat mulți oameni valoroși. Oameni care trăgeau pentru partid și nu așteptau funcții sau genți de bani, ci o simplă mulțumire publică cu recunoașterea meritelor, o invitație pe lună la o cafea din partea liderilor care să le recunoască meritele și să le mulțumească sau alte gesturi absolut firești din partea celor care ajung pe niște poziții ajutați de munca unei echipe. Din păcate, conducerile celor două partide au arătat că nu sunt capabile să își respecte proprii oameni, ceea ce în mod normal te face să te întrebi dacă vor avea capacitatea vreodată să respecte pe cei care i-au votat.
”Jupâneala” asta politica în care, după ce unii se văd boieri își tratează echipa ca pe o gloată de iobagi și cred ca aceștia sunt legați de glia politică, pune aceste două partide în fruntea topului neseriozității. Nu știu cum ar putea alții, dar eu mă întreb retoric: Ce pretenții aș putea avea vreodată să fiu respectat, sprijinit sau reprezentat de un partid care nu își respectă, recompensează și nici măcar nu își apreciază și laudă proprii oameni de bază ?

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *