Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Incendiu generalizat, în această dimineață – FOTO

Prin apel la 112, în jurul orei 05:18, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Ciurea, comuna Pâncești.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere de la Punctul de lucru Poienari și două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul SVSU Pâncești. Incendiul se manifesta generalizat la o la o anexă gospodărească și un adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la o anexă gospodărescă din imediata vecinătate. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. Au ars: – o anexă gospodărească și un adăpost pentru animale o suprafață de aproximativ 130 mp, – bunurile materiale aflate în anexele gospodărești, – 2 mc de cherestea, – 600 kg grâu, – un circular, – un motocultor, – o cositoare, – plante furajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *