Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Titularizare în Neamţ: 40 de cadre didactice s-au retras în timpul testării

6 cadre didactice au absentat la proba scrisă de miercuri, 29 iulie, iar 40 s-au retras în timpul testării, din cadrul examenului de Titularizare 2020, în Neamț. În total, au fost înscriși 598 candidați.

foto cu caracter ilustrativ

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în 4 de centre de examen, s-au prezentat 552 de candidaţi (92,31%) din cei 598 candidaţi înscriși. Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 38 de candidaţi. Totodată, 40 (7,25%) dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale. Nu au fost cadre didactice eliminate din examen.”, a transmis ISJ Neamț.

Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37, 3 grade Celsius.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. 

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *