Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Mai nou, se fură și din magaziile școlilor – Prejudiciu de 15.000 lei

Foto caracter ilustrativ

Polițiștii romașcani au introdus în Penitenciarul Bacău un bărbat de 39 de ani, din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 27 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în municipiul Roman, un bărbat de 39 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 6/7 septembrie 2019, bărbatul împreună cu alte două persoane s-au deplasat la o școală din municipiul Roman, unde cel în cauză a pătruns prin efracție într-o magazie ce aparține instituției de învățământ. Cu ajutorul celor două persoane a sustras două centrale termice şi o motocoasă, creând astfel un prejudiciu în valoare de 15.000 de lei.

Acesta a fost condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *