Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se redeschid restaurantele și activitățile culturale în interior. Vezi condițiile stabilite de autorități

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat ieri noapte, 27 august 2020 Hotărârea numărul 43 care prevede redeschiderea începând cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare. Activitatea va putea fi reluată cu câteva condiții.

Se redeschid, de asemenea, cinematografele și teatrele, dar și în acest caz vor fi impuse condiții. În schimb, barurile și discotecile vor fi în continuare închise, iar terasele vor avea program până la ora 24:00.

Cele mai importante prevederi ale acestei Hotărâri sunt:

– redeschiderea începând cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori;

-limitarea la nivel național a programului de funcționare a teraselor între orele 06.00-24.00;

-creșterea numărului de persoane care pot participa la evenimente private la 50 în spațiu închis, respectiv 100 în spațiu deschis;

-actualizarea listei țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Atașate prezentei informări aveți Hotărârea CNSU numărul 43 și lista actualizată a țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *