Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Tâlhar periculos, dus la Penitenciarul Bacău

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat un tânăr pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat, în baza activităților specifice desfășurate, un tânăr de 26 de ani, din Sagna, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de Judecatoria Bacău la o pedeapsă de 6 ani de închisoare, pentru săvârsirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

În fapt, în zilele de 27 și 30 octombrie 2017, a susținut activitatea infracţională a unei alte persoane în sensul în care a urmărit persoanele vătămate împreună cu aceasta, pe care le-a deposedat, prin violență, de bunurile pe care le dețineau asupra lor.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *