Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Urmărit național pentru mai multe infracțiuni, prins în Neamț

În cadrul activităţilor desfăşurate, la data de 22 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

La data de 22 noiembrie a.c, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 48 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de înşelăciune, instigare la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În fapt, în cursul anilor 2013 – 2014, cel în cauză a determinat o altă persoană să încheie contracte de împrumut cu o Casă de Ajutor Reciproc, folosind înscrisuri false, obţinând astfel, cu titlu de împrumut, sume de bani cuprinse între 2.500 şi 5.000 de lei.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *