Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Niciun angajat nu poate fi condiționat de către angajator să se vaccineze” (DOCUMENT)

Campania de vaccinare din România a stârnit un val de discuții, neclarități și a ridicat acuzații grave asupra instituțiilor statului (lucru care se întâmplă pe bună dreptate într-o țară în care legea s-a făcut din seceră și ciocan).

Unul dintre subiectele fierbinți care în alte țări se discută public, dar în România doar pe la colțuri, este acela al posibilității de a obliga angajații să se vaccineze pentru a se putea întoarce fizic la lucru. Cum ar putea, de pildă, restaurantele „să-și vaccineze tot personalul”, cum spune premierul Cîțu, în condițiile în care vaccinarea este facultativă?

O campanie amplă de vaccinare, ce a avut un început promițător, se află în acest moment în impas pentru simplul fapt că nimeni nu a știut clar cum să încurajeze oamenii să se vaccineze din proprie inițiativă, ba mai mult, instituțiile care coordonează această campanie au încercat într-un mod comunist să se folosească de dorința oamenilor de a munci pentru a-i forța să accepte un vaccin împotriva propriei voințe.

În zadar unii încearcă să scoată țara asta din noroi, în timp ce alții o scufundă mai tare încercând să încurajeze discriminarea pe baza unui vaccin care era menit să ne salveze, nu să ne impartă în două clase: Vaccinați și Nevaccinați.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *