Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Noaptea Muzeelor – Intrarea liberă la unitățile muzeale din Neamț

Pentru a marca Noaptea europeană a Muzeelor Complexul Muzeal Național Neamț vă invită la vizitarea în regim de gratuitate a unităților muzeale din Piatra-Neamț (Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, Muzeul de Științe Naturale, Curtea Domnească – Turnul clopotniță, Pivnița 1 și Pivnița 2), Roman (Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Muzeul de Științele Naturii) și Târgu Neamț (Muzeul Memorial Ion Creangă Humulești, Muzeul de Istorie și Etnografie, Casa Memorială Veronica Micle, Muzeul Cetatea Neamț) în intervalul orar 18.00-24.00.

Pe lângă expozițiile de bază ale unităților muzeale menționate publicul vizitator poate viziona și o serie de expoziții temporare.

Muzeul de Artă Piatra-Neamț – expoziția temporară „Periplu istoric. De la Tudor Vladimirescu la renașterea națională” – detalii:

http://www.muzeu-neamt.ro/component/content/article/50-evenimente/926-periplu-istoric-de-la-tudor-vladimirescu-la-renasterea-nationala-mapn-1-aprilie-28-iunie-2021.html)

De asemenea în cadrul Muzeului de Artă Piatra-Neamț se derulează în această perioadă proiecția video dedicată artistei Geta Brătescu.

Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț – expoziția temporară „Minerale și asociații minerale din România” – detalii: aici – click.

La Muzeul de Științe Naturale Roman pot fi vizionate expozițiile temporare: Trofee de vânătoare și faună cinegetică din zona Roman și Florile Dobrogei continentaleiar la Muzeul de Artă Roman expoziția temporară: Personala de pictură și acuarelă Viorel Maxim.

Accesul în unitățile muzeale se va face cu respectarea regulilor de distanțare socială; purtarea măștii este obligatorie în spațiile expoziționale.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *