Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

“Nu mai există președinție, ci doar echipa de campanie a Elenei Udrea”

Premierul Victor Ponta a ieșit la atac la adresa președintelui Traian Băsescu și Elenei Udrea. Primul ministru a declarat saptamana trecuta la Suceava că la Palatul Cotroceni nu mai există președinție ci doar echipa de campanie a Elenei Udrea. Domnia sa a subliniat că nu a mai discutat cu președintele Traian Băsescu de la incidentul din Muntenegru
Premierul Victor Ponta a lansat din nou astăzi critici la adresa Elenei Udrea.Domnia sa a reaminit ziariștilor că a fost cu soția și cei doi copii în vacanțe și că această problema nu e a fostului ministru al Turismului.
„ Unde își face Udrea vacanțele e problema sa. Nici măcar a soțului, că a rezolvat asta. Am zis un lucru cu bunătate: cred că doamna Udrea când va avea sot și copii va înțelege cât de important e să stai 10 zile cu ei. Eu nu simt nevoia să mă scuz că după 2 ani am fost în vacanța cu soția și copii. Cred că e normal asta. Udrea ar fi un politician mai bun daca ar pricepe lucrurile astea. Asta e însă problema domniei sale și a staff-ului de campanie din care face parte și Traian Băsescu” a afirmat Ponta.
În aceeași ordine de idei, premierul a spus că își dorește ca Elena Udrea să candideze la prezidențiale. El a subliniat că doi dintre susținătorii acesteia vor fi președintele PDL, Vasile Blaga și senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur .
,, Îmi doresc foarte mult să candideze Elena Udrea la președintie. Și fac pariu cu voi că Blaga și Flutur o vor sustine la partidul lui Băsescu. Vor face campanie pentru ea, pentru că lingăi mai mari ca Blaga și Flutur nu am văzut ,, a spus Ponta

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *