Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ponta nu va semna noul brevet de comandant preşedintelui Băsescu

,, Eu sigur nu semnez brevetul. Păi cu cine dă examen Băsescu, Nu e zi liberă?

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că, dacă va mai fi interimar la Transporturi, el nu-i va semna noul brevet de comandant de navă preşedintelui Traian Băsescu, pe care îl va chema să-l testeze personal. Întrebat dacă va semna el, ca ministru interimar la Transporturi noul brevet de comandat de navă al lui Traian Băsescu sau îl va lăsa pe viitorul ministru să facă acest lucru, Victor Ponta a întrebat la rândul său când dă examenul şeful statului.

” Păi cu cine dă Băsescu examen pentru brevet? Nu e zi liberă? Am să îl chem ca ministru să îl mai testez odată să vedem ce poate. Nu aș vrea să văd cum dă foc din nou la vreo navă”, a replicat Ponta când ziariştii i-au spus că Traian Băsescu este testat vineri.

Premierul a spus apoi că, având în vedere comportamentul lui Traian Băsescu din ultima perioadă, el sigur nu îi dă brevetul.

„Având în vedere manifestările din ultima perioadă ale domnului preşedinte Traian Băsescu, manifestări ce dau nişte semne de inconsecvenţă, de incoerenţă, de lipsă de echilibru, dacă mai sunt eu ministru, îl chem personal ca să-l testez. Dacă se comportă şi pe navă cum s-a comportat îl ultima perioadă ca preşedinte, sigur nu-i dau brevetul. Poate iar dă foc la navă, ca la Rouen”, a afirmat Victor Ponta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *