Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Victor Ponta sprijină înființarea unei regiuni Bucovina

Premierul Victor Ponta a declarat vineri la Suceava că nu știe încă cum va arăta harta regiunilor în România, dar crede în dezvoltarea echilibrată. În opinia sa nu trebuie concentrate toate structurile și domeniile într-un singur oraș. Ponta, a anunţat că din punctul său de vedere actualul proiect de regionalizare a României, cu 8 regiuni, „nu este cea mai bună formulă”. Ponta a spus că actualele 8 regiuni sunt mult prea mari pentru standardele europene.
„Nu ştiu cum va arăta harta regiunilor din România în final. Cred într-o dezvoltare echilibrată, nu doar concentarea şi dezvoltarea într-un singur oraş. România trebuie dezvoltată cât mai echilibrat posibil”, a subliniat premierul.
Victor Ponta a ținut să precizeze că personal sprijină înființarea unei regiuni Bucovina, avand în vedere că a copilărit în satul Pârtești,comuna suceveană Cacica
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *