Prins cu tigări de contrabandă

În noaptea zilei de 06.08.2013, în jurul orei 02.45, politisti din cadrul Biroului de Politie Rutieră Roman au oprit în trafic pentru control, pe str. Ștefan cel Mare, din Roman, o autoutilitară care prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare. Întrucât conducătorul auto dădea semne de nervozitate și erau dubii cu privire la autenticitatea actelor autovehiculului s-a procedat la conducerea acestuia la sediul poliției. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că B. Nicolae, de 25 de ani, din Suceava, transporta într-un compartiment ascuns, creat artisanal în interiorul autoutilitarei, cantitatea de 7930 pachete de tigări cu banderolă de marcaj fiscal emisă de Republica Ucraina.
În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a peste 10.000 țigarete fără marcaj fiscal. Cantitatea de țigări depistată și autovehiculul au fost indisponibilizate în vederea recuperării prejudiciului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy