Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nu vor să aflăm adevărul! Comisia de anchetă privind datele pandemiei COVID-19 NU va fi inființată

Senatorii și deputații au respins, marți, propunerea PSD de înființare a unei comisii de anchetă privind datele pandemiei de COVID-19. Au fost 156 de voturi „pentru”, 230 de voturi „împotrivă” şi nicio abţinere.

Deputatul Răzvan Cuc a transmis un mesaj cu privire la mușamalizarea datelor pandemiei de coronavirus, în care iși exprimă nemulțumirea față de votul care a făcut imposibilă înființarea unei comisii ce ar putea scoate la iveală datele reale ale deceselor cauzate de acest virus.

Peste 5300 de decese, adică 18,2% din totalul celor 29034 de decese din cauza COVID-19 nu au fost raportate oficial în România! Cum a fost posibil acest lucru?

PSD a cerut cu insistență crearea unei Comisii parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei. Românii trebuie să știe adevărul!

Dar 230 de senatori și deputați ai monstruoasei coaliții aflate la guvernare au votat împotriva constituirii acestei comisii. Oare de ce? Ce au de ascuns?

Votând împotriva constituirii acestei comisii, parlamentarii PNL-USRPLUS-UDMR admit că le este teamă de adevăr. Că ar putea fi descoperite abuzuri și ilegalități pe care le-au mascat sub starea de urgență sau cea de alertă. Că lucrurile nu stau așa cum ne spune grupul (secret!) de comunicare strategică.

Unde este transparența atât de clamată de „guvernul meu”? Dar unde este președintele țării, care știe că acest vot adâncește și mai mult lipsa de încredere a oamenilor în instituțiile statului, mai ales acum, când suntem în plină campanie de vaccinare? Sau acestui președinte nu îi mai pasă de nimic pentru că este la ultimul său mandat?!

Votând împotriva înființării comisiei, parlamentarii PNL-USRPLUS-UDMR au votat de fapt pentru mușamalizarea adevărului. Au votat pentru legitimarea acțiunilor unui guvern incompetent din toate punctele de vedere. În locul onestității și transparenței, parlamentarii puterii au ales, cu aroganță și cinism, minciuna!”, a transmis deputatul PSD, Răzvan Cuc.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *