Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În România guvernată de PNL – USR PLUS – UDMR, ascunderea adevărului privind datele din pandemie a devenit politică de stat!

Monstruoasa coaliție de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR a votat împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia, refuzând românilor dreptul de a ști adevărul.

Stimați guvernanți, spuneți adevărul! Nu măsluiți cifrele! Nu ascundeți morții!

Parlamentarii PNL, USR PLUS și UDMR au dat, în plenul Parlamentului, un vot pentru ascunderea realității, respingând constituirea acestei comisii pe care PSD a cerut-o insistent, mai ales după ce Vlad Voiculescu a susținut public faptul că la un singur spital din Capitală sunt raportate 500 de decese în minus, adică 500 de persoane decedate în București, într-un singur spital, care nu erau raportate. Doar că numărul acestor decese neraportate este cu mult mai mare!

Românii trebuie să știe! Asta ne spunea mereu premierul Cîțu, doar că atunci când vine vorba să prezinte datele reale din pandemie, lucrurile se schimbă, iar românii nu mai au dreptul să știe nimic. Prin atitudinea lor, parlamentarii puterii i-au sfidat tocmai pe românii cărora le-au cerut pe parcursul ultimului an să facă sacrificii enorme.

Comisia de anchetă solicitată de PSD putea să ne spună de ce 5.300 de persoane decedate nu apar în comunicările oficiale ale Guvernului! Oriunde în lume, 5.300 de decese ascunse erau suficiente ca toată structura puterii să-și dea demisia. Doar la noi cei responsabili nici măcar nu vor ca adevărul să se afle.

Oare ce nu vor cei din PNL – USR PLUS – UDMR să nu se afle? Ce au de ascuns? De ce parlamentarii acestor partide refuză o anchetă transparentă și corectă a datelor ce țin de pandemie? Protejează cumva anumite ilegalități? Le e teamă ca nu cumva cifrele măsluite de ei să nu iasă la iveală?

Responsabilii au datoria morală să ofere răspunsuri, iar vinovații trebuie să plătească, nu să se ascundă! Doar dacă vor spune adevărul, românii vor putea avea încredere în autorități, în sistemul de sănătate, și doar așa vom putea trece în mod responsabil peste această pandemie.

Organizația PSD NEAMȚ

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *