Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Asociația „Moldova vrea Autostradă” pune la cale planuri mărețe cu Ionel Arsene

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene a avut astăzi o discuție cu membrii Asociației „Moldova vrea Autostradă”, în urma căreia s-a stabilit colaborarea lor pentru realizarea autostrăzii care va lega Moldova de vestul țării și implicit de alte state europene.

Astăzi m-am întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai Asociației „Moldova vrea Autostradă“ și am discutat despre necesitatea realizării acestei căi de rulare, care să lege regiunea noastră de altele ale țării și ale Europei.

Voi acționa cu toată forța pentru a porni realizarea acestei autostrăzi, care, după cum se vede, nu prezintă interes pentru actuala guvernare. Dacă PNL ar fi fost interesat să scoată Moldova din sărăcie, nu ar fi amânat realizarea autostrăzii și nu ar fi pus toate piedicile posibile, pentru a întârzia proiectul.

Astăzi, mi-am luat responsabilitatea, în fața acestor oameni inimoși care se implică pentru ca Moldova să aibă autostradă, că voi face tot ce ține de mine, ca să trecem la fapte. Urmează să constitui un grup de lucru format din reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale pe raza cărora va trece autostrada, ai instituțiilor publice de interes județean cu atribuții în emiterea de autorizații, astfel încât să urgentăm și să deblocăm acolo unde e cazul, acest proiect!

Voi lupta pentru a lega zona noastră de Vestul României și de țările dezvoltate! Moldovenii trebuie să aibă o autostradă care să îi conecteze la zonele cu potențial economic crescut!”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *