O noua lansare media in Neamt: Est TV

Conform informatiilor pe care le detinem, EST TV va emite pentru prima oara vineri la orele 18.00 cand nemtenii vor putea urmari primul buletin de stiri al acestui post tv regional . La aceasta ora se fac ultimele probe tehnice.

EST Tv este probabil cel mai mai mare proiect de televiziune regionalã atât datoritã transimisiei HD cât si a faptului ca este cel mai ambitios proiect de televiziune pornit vreodata în regiunea esticã a tãrii.

EST TV se va adresa locuitorilor regiunii de est, totalitatea programelor/emisiunilor urmând a fi dedicate comunitãtii locale (programele/emisiunile de informare vor aduce la cunostinta publicului evenimente din actualitatea cotidianã a comunitãtii respective, pe teme sociale, economice, culturale si politice).

EST TV va asigura pluralismul politic si social, diversitatea culturalã, lingvisticã si religioasã, informarea, educarea si divertismentul publicului, cu respectarea libertãtilor si a drepturilor fundamentale ale omului. Realizatorii si jurnalistii angajati ai societãtii vor avea obligatia sã asigure informarea obiectivã a publicului prin prezentarea corectã a faptelor si evenimentelor si sã favorizeze libera formare a opiniilor.

EST Tv va emite pentru început local în tot judetul Neamt, iar mai apoi va putea fi receptionat în 11 judete din Moldova.

Televiziunea va difuza programe de informare, programe culturale si educative, publicitate, 24 de ore din 24, sapte zile pe sãptãmânã si va fi centratã pe reflectarea actualitãtii pentru regiunea de est a României si nu numai.

Pe site-ul televiziunii www.esttv.ro pot fi gãsite atât stirile difuzate de EST Tv, cât si materiale proprii. Site-ul este împãrtit în mai multe sectiuni, cea mai importantã fiind cea de Stiri, organizatã pe diferite categorii (Politic, Social-economic, Sport, Eveniment, Timp liber, Meteo).

EST TV îsi propune:

– sã îndeplineascã toate caracteristicile si rigorile unui post regional de televiziune.

– sã devinã, în urmãtorii trei ani, lider în regiunea esticã, în ceea ce priveste realizarea si difuzarea de programe de interes local.

– sã creeze o echipã de jurnalisti tineri si dinamici, bine pregãtiti, care sã se plieze pe pretentiile si rigorile strategiei de dezvoltare.

Conducerea executivã va urmãri împiedicarea aparitiei ingerintelor de orice fel în continutul, forma sau modalitãtile de prezentare a elementelor serviciilor de programe. Nu vor fi considerate ingerinte normele de reglementare emise de Consiliul National al Audiovizualului în aplicarea legii si cu respectarea dispozitiilor legale, precum si a normelor privind drepturile omului, prevãzute în Conventiile si Tratatele ratificate de România. Vor fi respectate prevederile cuprinse în codurile de conduitã profesionalã pe care jurnalistii le adoptã si pe care le aplicã în cadrul mecanismelor si structurilor de autoreglementare a activitãtii lor, dacã acestea nu contravin dispozitiilor legale în vigoare.
Postul tv se va putea urmari si pe site-ul oficial al tv prin streaming live in curand.
Site-ul televiziunii: www.esttv.ro
Email: [email protected]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy