Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă linie de urgențe și 700.000 lei pentru spitalul din Roman. O realizare foarte importantă a președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene

Vești bune pentru romașcani și nemțenii din împrejurimile Romanului.

În urma demersurilor pe care Consiliul Județean Neamț le-a inițiat la Ministerul Sănătății, ambulanța TIM poate fi de acum folosită și va deservi zona Roman și comunele arondate.

Ministerul Sănătății a avizat suplimentarea liniilor de gardă aprobate Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț cu o linie pentru UPU-SMURD, în vederea operaționalizării ambulanței de terapie intensivă mobilă C1, aceasta urmând a fi deservită de medicii din structura de primiri urgențe a Spitalului Municipal Roman.

 

„După cum am promis, am inițiat un proiect de hotărâre pe care l-am aprobat în ședința ordinara de ieri prin care am alocat 700 de mii de lei pentru dotarea Spitalului Municipal Roman cu aparatură medicală, și pentru realizarea unor lucrări de reparații capitale. Spitalul Municipal Roman va putea acum să realizeze lucrările de executare a inelului pentru hidranți interiori și exteriori, astfel încât să obțină autorizația de securitate la incendiu, măsură trasată unității medicale de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cu termen de realizare până la finalul acestui an. Sunt mulțumit că am reușit sa-mi îndeplinesc și aceste promisiuni făcute romașcanilor și vreau să vă asigur încă o dată că veți avea în mine și în instituția pe care o conduc cel dintâi partener în proiectele ce duc la dezvoltarea Romanului și bunăstarea romașcanilor!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *