Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Oamenii plătesc taxe și impozite ca să fie apărați, nu amendați de Poliția Locală

Vicepreședintele Consiliului Județean Neamț și președinte al PSD Roman s-a arătat intrigat de faptul că siguranța cetățenilor din Roman este pusă la dan-manoliu grea încercare de tot felul de infractori și în acest timp Poliția Locală este ocupată cu șoferii care parchează neregulamentar.
Dan Manoliu cere Poliției Locale din Roman să o lase mai ușor cu contravenienții și să se ocupe de infractori, să stea mai mult prin zonele rău famate și să fie atenți în special la cei care sunt cunoscuți cu antecedente contra siguranței cetățenilor. Oamenii plătesc taxe și impozite ca să fie apărați, nu amendați de Poliția Locală a spus Dan Manoliu.
Siguranța cetățenilor a început să devină o problemă ridicată din ce în ce mai mult de romașcani, mai ales după ce în mediul online a apărut o filmare a unei tâlhării produse în plină zi la Roman.

I.R.

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *