Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simpozionul cu tema ” Ion Creangă, povestitorul tuturor vârstelor”

Marți, 1 martie 2016, primarul Laurențiu Dan Leoreanu a participat la Simpozionul cu tema ” Ion Creangă, povestitorul tuturor vârstelor”, organizat de Clubul Copiilor Roman în parteneriat cu Biblioteca Municipală.
Domnul primar le-a transmis celor prezenți urări cu prilejul sosirii primăverii și i-a felicitat pe organizatori pentru Simpozionul și Concursul Național dedicat marelui scriitor Ion Creangă.
Primarul municipiului le-a mulțumit tuturor copiilor care i-au oferit mărțișoare și i-a asigurat pe cei prezenți că va împărtăși bucuria de a primi aceste simboluri ale primăverii cu persoanele vârstnice de la Casa Bunicilor, cărora la rândul său le va oferi aceste mărțișoare.
Pe lângă acestea, domnul primar a oferit persoanele vârstnice de la Casa Bunicilor mai multe mărțișoare, achiziționate din banii săi, de la voluntarii Asociației ”Mușatinii” ,care vor folosi fondurile obținute astfel într-un scop caritabil.

clubul copiilor varstnici
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *