Oana Bulai: „Dacă administrația locală nu poate să ofere nimic tinerilor din Roman, minunații membri ai Ligii Elevilor Social-Democrați fac tot ce ține de ei pentru tinerii romașcani”

Membrii Ligii Elevilor Social-Democrați fac tot ce ține de ei pentru tinerii romașcani. Aceștia au organizat un eveniment numit „Roman Movie Night”, la care au participat peste 120 de tineri care au avut ocazia să socializeze, să-și împărtășească părerile și ideile sau să-și facă noi prieteni.

Dacă administrația locală nu poate să ofere nimic tinerilor din Roman, minunații membri ai Ligii Elevilor Social-Democrați fac tot ce ține de ei pentru tinerii romașcani.

Și uite așa, au reușit să creeze un super eveniment „ROMAN MOVIE NIGHT”, unde peste 120 de tineri au avut ocazia să socializeze și să își facă noi prieteni, să aibă un schimb de idei și să se simtă bine împreună.

Îi felicit pe toți tinerii din Liga Elevilor pentru dăruirea și implicarea de care au dat dovadă în realizarea unui concept unic în orașul nostru.

Ei sunt un exemplu pentru autoritățile locale din Roman, cele care au neglijat dorința romașcanilor de a avea un cinematograf în oraș. Acum, romașcanii care vor să vadă un film trebuie să meargă în sălile de cinema din Bacău sau Iași.

Sper ca acest eveniment să devină un obicei, pentru că știu ce oameni minunați am în echipa mea! Dacă ești tânăr și vrei să te implici, te aștept în echipa noastră!

Campionii rămân Campioni!”, a transmis Deputatul PSD, Oana Bulai.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy