Oana Bulai: „Despre Târgul de Turism al României și despre nemțenii frumoși din județul nostru minunat!”

În cadrul Târgului de Turism desfășurat la ROMEXPO, județul Neamț a fost în centrul atenției, atrăgând privirile vizitatorilor prin standul său de prezentare captivant. Oana Bulai, deputat PSD, a transmis cu entuziasm că „Neamțul este un adevărat colț de rai, oferind nu doar peisaje spectaculoase, ci și o comunitate cu suflet cald.”

Printre perlele turistice evidențiate s-au numărat muntele Ceahlău, Cheile Bicazului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri și mânăstirile locale. Aceste destinații, pline de istorie și frumusețe naturală, au reconfirmat poziția județului Neamț ca o comoară a României, așteptând să fie descoperită.

Cu toate că peisajele sunt uluitoare, Oana Bulai a subliniat că adevărata bogăție a județului se găsește în frumusețea sufletelor oamenilor săi. Nemțenii au fost lăudați pentru credința în Dumnezeu, bunătatea și spiritul lui Creangă pe care îl împărtășesc cu cei care le calcă pragul. Cu oaspeții lor, nemțenii împărtășesc nu doar peisaje, ci și căldura oamenilor lor.

„Avem un județ care este o adevărată comoară a României,” a declarat Oana Bulai. „Dar, ceea ce face cu adevărat special acest ținut, este frumusețea sufletului oamenilor săi. În fiecare nemțean descoperi credința în Dumnezeu, bunătatea și spiritul lui Creangă. Nemțenii știu să fie gazde bune și gazde cu haz. Îl au pe “Vino-ncoa”.”

Oana Bulai și-a exprimat bucuria de a întâlni colegii de la Consiliul Județean, remarcând dedicarea lor în promovarea și dezvoltarea turismului local. „M-am bucurat tare să-mi revăd colegii inimoși de la Consiliul Județean, care pun atât de mult suflet în tot ceea ce fac.”

Mesajul final al acesteia a fost o invitație călduroasă adresată tuturor: „Dragii mei, vă invit cu drag în raiul din Neamț! Este un loc care merită descoperit și iubit. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie!”

Astfel, județul Neamț continuă să-și arate frumusețea atât în peisajele sale naturale, cât și în oamenii săi ospitalieri, reconfirmându-și statutul de destinație turistică deosebită în România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy