Primarul Romanului invită comunitatea la o sesiune online de audiențe

Primarul Municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a anunțat că va organiza o sesiune online de audiențe, oferind locuitorilor orașului o oportunitate unică de a discuta direct cu el și de a identifica soluții la diverse probleme.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 18:00, și va fi găzduit pe pagina oficială de Facebook a primarului. Această inițiativă reflectă angajamentul primarului de a fi accesibil și de a facilita comunicarea directă cu comunitatea.

În invitația sa, primarul a subliniat importanța dialogului deschis și a împărtășirii de idei între cetățeni și administrația locală. „Este o ocazie să discutăm direct, să împărtășim idei și să găsim soluții împreună la diferite probleme pe care poate le-ați întâmpinat. Fiecare opinie contează și fiecare problemă are cel puțin o rezolvare, astfel încât vă invit mâine, pe cât mai mulți dintre dumneavoastră, online”, a declarat primarul în mesajul său.

Sesiunea de audiențe online reprezintă o modalitate modernă și eficientă de a spori transparența și implicarea comunității în procesul decizional. Prin intermediul platformei Facebook, locuitorii Romanului pot adresa întrebări, împărtăși preocupări și sugestii, contribuind astfel la modelarea unui oraș care să răspundă nevoilor și așteptărilor lor.

Primarul Leonard Achiriloaei, a subliniat, de asemenea, importanța colaborării în găsirea soluțiilor. „Fiecare problemă poate fi abordată și rezolvată cu implicarea voastră. Contez pe participarea activă a comunității în această sesiune de audiențe online pentru a face Romanul un loc mai bun pentru toți”, a adăugat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy