Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Patronul pensiunii din Durău, unde s-a rupt terasa…

Patronul pensiunii s-a produs tragedia prin care mai multe persoane au căzut cu tot cu terasa de la salonul de nunți și stabilirea unor eventuale vinovății.

Activitatea pensiunii este și aceasta blocată iar perioada care va urma ar fi trebuit să fie plină de evenimente la care mulți oameni au plătit avansuri, vor veni de plătit și despăgubiri victimelor, toate organele de control vor fi pe capul lui, se va cerceta cine a făcut terasa, cine a proiectat-o, cine a autorizat-o și așa mai departe. Pentru Dragomir, proprietarul pensiunii și pentru soția acestuia, pe numele căreia era construcția unde s-a produs accidentul, a început un calvar ce nu se va termina prea curând.

Desigur că pe marginea acestui incident mulți s-au apucat să-i scoată lui Dragomir scheleții din dulap, începând de la modul ciudat în care i-a ars pensiunea în urmă cu mai mulți ani și până la întâlnirile secrete dintre nume sonore ce au avut loc la pensiunea Vânătorul. Acestea vor duce la o agravare a imaginii și implicit a problemelor pe care le are Dragomir, patronul pensiunii, mai ales că el este genul de om care nu comunica prea mult, nu explică și nu vrea să apară prea mult public.

Teoretic, din diagnostice se pare că nicio victimă nu va aduna numărul de zile de îngrijiri medicale care să complice foarte mult situația, autorizațiile erau în regulă, toți cei legați direct sau indirect de aceasta pensiune vor pune umărul să ”ajute” și într-un final nimeni nu va păți nimic, dar până atunci coșmarul soților Dragomir va fi unul greu de descris.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *