Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Plutonierul major Bența Alexandru – ISU Neamț, premiat cu Emblema de Onoare a MAI pentru faptele de curaj din timpul inundațiilor

Ieri, 16.07.2018, s-a sărbătorit pentru prima dată Ziua Ministerului Afacerilor Interne. Cu această ocazie, în cadrul unei ceremonii organizate de către Ministerul Afacerilor Interne, au fost premiați angajații care au fost implicați în acțiuni dramatice de salvare de vieți omenești.

Plutonierul major Bența Alexandru din cadrul ISU Neamț a fost premiat cu Emblema de Onoare a ministerului pentru faptele de curaj din timpul inundațiilor ce ne-au afectat județul în ultima perioadă.

„Pe aceasta cale doresc sa le multumesc tuturor angajatilor M.A.I. pentru implicarea de care au dat dovadă, atât cu prilejul celor mai recente inundații, dar și în activitatea zilnică. Ne mândrim cu astfel de OAMENI care contribuie, în fiecare zi, la creșterea prestigiului instituției.”, a declarat Prefectul județului Neamț, Daniela SOROCEANU.


Faptele bune sunt recunoscute

În urmă cu o săptămână, zone din întreaga țară au fost cuprinse de apă, sute de oameni au fost evacuați și alte sute de gospodării au fost afectate de viituri. Multe zile s-au luptat cu neprevăzutul, totul în contracronometru! A fost un efort deosebit al pompierilor pentru salvarea oamenilor din calea apelor și reducerea pagubelor.

Zece pompieri care s-au evidențiat pe timpul acestor misiuni au fost felicitați de ministrul afacerilor interne, în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne.

Evenimentul a fost marcat printr-un ceremonial militar-religios, la care au participat oficiali ai ministerului, precum si conducerea IGSU.

La minutul 10:50 din filmarea de mai jos doamna ministru Carmen Dan îl felicită pe plt. maj. Bența Alexandru din cadrul ISU Neamț.

16 iulie – Sărbătorim Ziua Ministerului Afacerilor Interne!

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 16 Iulie 2018

Sursa foto/video: IGSU, MAI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *