Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peneliștii pun tunurile pe IT-iști și constructori

• Liberalii vor tăia facilitățile din domeniile IT și construcții, imediat după alegeri
Liberalii vor să distrugă cu orice chip și domeniile care încă mai funcționează. În Programul de guvernare penelistă, au formulat o măsură prin care vor să taie facilitățile fiscale pentru angajatorii și angajații din sectoarele IT și construcții.

Este strigător la cer ce vor să facă acești liberali, care au distrus toate domeniile de activitate ale României! Acum, voalat, anunță că vor tăia facilitățile fiscale din sectoarele construcții și IT, chiar dacă pe timp de pandemie sunt printre singurele care au funcționat și au ajutat economia românească. Ce merge bine, trebuie distrus!- așa gândesc liberalii! De aceea plănuiesc ca imediat după alegerile de pe 6 decembrie să fie eliminată exceptarea de la plata impozitului pe profit pentru aceste categorii.
Această idee aberantă nu face decât să conducă la pierderea economică, reducerea locurilor de muncă, scăderea exporturilor și migrația peste hotare a lucrătorilor din construcții și IT-iștilor. Peste 800.000 de oameni vor fi afectați de măsura liberalilor iresponsabili!
“, a declarat Răzvan Cuc, candidatul PSD la Senatul Românilor.

Partidul Social Democrat a creat programe pentru a sprijini toate domeniile de activitate în timpul guvernării și s-au dovedit a fi eficiente, pentru că s-a redus semnificativ procentul românilor plecau la muncă peste hotare, datorită nivelul de trai care crescuse și pentru că au creat în țară foarte multe locuri de muncă.

Trebuie să aplicăm măsurile pe care le-am prevăzut în Programul de guvernare 2020 – 2024! Vrem să reducem șomajul pe care liberalii l-au adus la un procent istoric, să stimulăm creșterea salariilor atât în mediul privat cât și în cel de stat și nu în ultimul rând, să susținem familiile cu copii. Este momentul să schimbăm incompetenții din fruntea țării cu oameni pregătiți, care chiar vor să facă treabă pentru românii! Pe 6 decembrie, cetățenii sunt așteptați la vot. Cu toții să punem ștampila pe PSD!“, a mai adăugat Răzvan Cuc, candidatul PSD Neamț la Senatul României.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *