Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Persoane amendate de polițiști pentru că recoltau trufe în mod ilegal

La data de 3 august 2018., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sagna au acţionat împreună şi cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Roman.

Astfel, în jurul orelor 13.00, în pădurea din Vulpăşeşti, în punctul „La tablă”, poliţiştii au depistat un bărbat de 31 de ani şi o femeie de 35 de ani, ambii din Oniceni, care recoltau trufe, folosindu-se de doi câini din rasa Lagotto Romagnolo.

Asupra acestora a fost găsită cantitatea de 1 kilogram trufe negre, care a fost confiscată şi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Roman.

Totodată cei doi au fost sancţionaţi cu amendă de 3000 de lei fiecare, conform art. 17, lit. c din Legea nr. 171/2010.

La aceeaşi dată, în jurul orelor 14.00, în pădurea din localitatea Stăniţa, în punctul „Poiana Ţăpăriei”, poliţiştii au depistat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 53 de ani, din Oniceni, în timp ce recoltau trufe, folosind pentru căutare trei câini din rasa Lagotto Romagnolo.

Aceştia aveau cantitatea de 3,3 kg trufe negre, care de asemenea a fost confiscată şi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Roman.

Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi cu amendă de 3000 de lei fiecare, conform art. 17, lit. c din Legea nr. 171/2010.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *