Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tineri reținuți de polițiști pentru tâlhărie calificată

În noaptea de 02/03.08.2018, orele 00:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi de către un tânăr de 19 ani, din Români despre faptul că în timp ce se afla în faţa unui bar din localitate, unde consuma băuturi alcoolice, a fost deposedat de 400 de lei dintr-un buzunar, de către un alt tânăr de 17 ani.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că victima a consumat în prealabil băuturi alcoolice, după care împreună cu tânărul de 17 ani, din Români şi cu un alt tânăr de 18 ani, din Bacău, s-au deplasat spre orașul Buhuși.

Cei trei s-au oprit la o locuință din Români, iar după ce au pătruns în curtea acesteia, tânărul din Bacău a lovit cu pumnul partea vătămată şi a imobilizat-o.

În acest timp tânărul de 17 ani i-a sustras portofelul din buzunar şi i l-a dat celui din Bacău, care a sustras 380 lei, după care l-a aruncat.

Împotriva celor doi bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Neamţ.

Astăzi aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *