Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PMP rupe alianța cu PSD la Consiliul Județean și la Consiliul Local și marmota învelea ciocolata

pmpDupă cum au anunțat cei de la PMP Neamț, de saptămâna aceasta se vor ”reconsidera” majoritățile cu PSD şi ALDE în Consiliul Județean şi toate consiliile locale din județul Neamț.

La cum îi știm noi pe cei de la PMP, oameni serioși care nu mint doar așa de dragul campaniei, așteptăm să vedem la ședința de Consiliu Județean de mâine cum își arată ei virtutea politică la masa plenului, căci doar găinile cu probleme cotcodăcesc fără să arate măcar un ou după aceea.

Cu această ocazie, PNL-ul are oportunitatea unică să își achite datoriile față de PMP și să propună înlocuirea lui Laurențiu Dulamă cu un alt vice de la ALDE și chiar dacă nu câștigă ceva direct liberalii, cel puțin își scot din joc un competitor politic direct.

Desigur că sunt șanse mici ca PMP să facă demonstrații de forță sau ca PNL să înțeleagă cum e cu strategia politică. De dragul emiterii de ipoteze și aducerii aminte de cotcodăcelile din campanie așteptăm să vedem ce se va întâmpla mâine.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *