Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PSD Neamț are nevoie urgentă de împământare

psdDupă un scor neașteptat de mare obținut la Neamț, unde efectiv au călcat în picioare procentele celorlalte partide, cei de la PSD sunt cu siguranță acum în al nouălea cer. Este o zonă extrem de periculoasă unde oricând te poate trăzni ceva, iar dacă nu ai împământare, scrumul se alege din tine.

Scorul obținut ar trebui să îi sperie pe social democrați, deoarece așteptările de la ei sunt pe măsură și, să fim serioși, șansele reale de creștere a nivelului de trai într-un județ unde nu mai avem producție aproape deloc e o misiune aproape imposibilă.

PSD-iștii trebuie să înțeleagă că dacă nu se apucă serios de treabă și cumva li se urcă puterea la cap, acesta ar putea să fie ultimul mandat pentru ei la Neamț și data viitoare să fie ei în locul PNL-ului. Deci, cuvintele de ordine la PSD ar trebui sa fie de acuma: modestie, bun simț, viziune, plus valoare, proiecte, atragere de fonduri și aroganță zero.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *