Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Porți deschise la ISU Neamț, cu ocazia zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România

Cu ocazia sărbătoririi zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamt, organizează în data de 13 septembrie 2018, începând cu ora 9:00, Ziua Porților Deschise în subunitățile din Piatra-Neamț, Roman, Tîrgu-Neamț, Poiana Teiului și Poienari,

Vor fi prezentate tehnica de intervenție, cu posibilitatea utilizării unor accesorii de către participanți, măsuri de prim ajutor de bază de către personalul care deservește echipajele SMURD, utilizarea mijloacelor de protecție individuală de către personalul de intervenție, precum și campaniile naționale de informare preventivă „Nu tremur la cutremur”, „Vreau sa fiu voluntar” și „R.I.S.C. – Renunţă! improvizaţiile sunt Catastrofale!”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț invită preșcolarii, elevii și cadrele didactice din unitățile școlare din judeșul Neamț să participe la activitățile de informare a cetățenilor asupra riscurilor prezente în comunitate, a măsurilor specifice de prevenire a manifestării acestora și a regulilor de comportare în caz de dezastre.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *