Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Finanțare de 692.000 lei de la Ministerul Sănătății pentru dotarea Spitalului Municipal de Urgență din Roman

Finanțarea Guvernului PSD pentru primăria liberală a orașului Roman arată că politica se poate face și altfel și că sănătatea oamenilor din Neamț este mai importantă pentru guvernanți decât culoarea politică a unui primar sau a unei primării.

Vineri, 7 septembrie, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Roman, unde, pe lângă alte proiecte de interes local, a fost dezbătut proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetară.

Astfel, unul dintre capitolele prevăzute în rectificarea bugetară consemnează o cofinanțare din bugetul local de 70.000 lei pentru a încheia contractul de finanțare din partea Ministerului Sănătății pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale a Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Suma alocată de la Minister pentru acest proiect este de 692.000 lei, iar obligația minimă de cofinanțare din partea bugetului local este de 10%. Prin hotărâre de Consiliu Local s-a aprobat cofinanțarea de 70.000 lei.

Prin urmare, Spitalul din Roman primește de o finanțare totală de 762.000 lei, după aprobarea sumelor și semnarea contractului cu Ministerul Sănătății.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *