Poziția PSD față de „sondajul” lansat de PNL în presa nemțeană

PNL are un scor istoric în fanteziile proprii! Aceeași strategie au avut-o și în anul electoral 2020, iar rezultatul este binecunoscut.

Vremuri noi, minciuni vechi.

Ușurel, domnilor, nu mai este mult și vă trezim din reverie!

! “Sondaj” prezentat de PNL Neamț, pentru alegerile locale din 2020:

Și, pentru că tot am făcut referire la astfel de minciuni de campanie, ieri, 22 aprilie, am privit siderați o altă declarație halucinantă a președintelui PNL Neamț, care își aroga ridicarea restricțiilor de tonaj de pe DN 15 Bicaz-Poiana Largului.
Amintim că această veste bună a fost dată nemțenilor încă de vineri, 19 aprilie, de către senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, în conferința de presă susținută împreună cu Adrian Păduraru- vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, la sediul organizației județene. Pentru conformitate, vă trimitem linkul conferinței (https://www.facebook.com/PSDNEAMT/videos/1113878266543646 ) și precizăm că această informație de interes public a fost preluată încă de atunci de mai multe ziare locale. Totodată, amintim și că ridicarea restricțiilor de tonaj se realizează ca urmare a solicitării formulate de administrația nemțeană PSD către DRDP Iași-administratorul de drept al drumului respectiv.

Asistăm, încă o dată, la minciuni și manipulări promovate de PNL Neamț. Asta demonstrează că, practic, nu au un mesaj coerent, constructiv pentru județul Neamț, așa cum are Partidul Social Democrat- cel care poate vorbi despre sute de milioane de lei – fonduri europene sau guvernamentale investite în dezvoltarea județului nostru, pe toate domeniile.

Biroul de Comunicare al PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy