Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, sprijină municipiul Roman pentru titlul de „Capitală a Tineretului”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit cu tinerii entuziaști care au creionat proiectul menit să aducă municipiului Roman titlul de „Capitală a Tineretului”pentru 2019-2020.

„Mă bucur să văd că în Neamț avem astfel de tineri cu inițiativă care își doresc să contribuie la afirmarea națională a județului nostru și i-am asigurat de tot sprijinul meu personal și al Consiliului Județean Neamț în acest demers, iar în acest sens am semnat deja scrisoarea de susținere necesară completării dosarului de candidatură. Vă felicit încă o dată pentru efortul vostru și vă mulțumesc pentru cinstea pe care o faceți județului nostru!”, a declarat Ionel Arsene.

Orașele care merg mai departe în finala competiției pentru titlul de „Capitală a Tineretului” din România sunt Roman, Brașov și Iași.  Orașul câștigător va fi anunțat pe 10 noiembrie 2018, în cadrul Summitului Tinerilor, ediția a III-a, la Baia Mare
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *