Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reținut după ce a furat telefonul unui copil de 12 ani

La data de 17 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un minor de 12 ani, despre faptul că în jurul orelor 14.00, o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.

În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate de către poliţiştii, a rezultat faptul că în timp ce minorul viziona un film pe telefonul mobil, împreună cu un coleg, lângă cei doi a venit un alt tânăr care profitând de neatenţie i-a luat din mână telefonul, după care a fugit printre blocurile din apropiere.

Poliţiştii l-au identificat şi depistat imediat pe cel bănuit de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 26 de ani, din localitatea Bîra.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Roman pentru continuarea cercetărilorîn urma cărora s-a luat măsura reţinerii sale pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au recuperat telefonul sustras iar pe tânăr l-au introdus în arestul I.P.J. Neamţ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *