Președintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a câștigat procesul cu A.N.I.

presedinte CJ Neamt, Emilia Arcan

Președintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a câștigat procesul cu A.N.I. Instanța de judecată a stabilit că doamna Emilia Arcan nu este incompatibilă.
Acesta nu este primul caz în care un politician nemțean câștigă contra ANI, dar de departe a fost cel mai mediatizat, multe voci cerând demisia doamnei Arcan pe acest motiv.
Acum ar trebui ca toți care i-au cerut public vreodată doamnei Arcan demisia sau au criticat-o pe acest motiv, la fel de public să își ceara scuze, pentru ca așa e civilizat.
Oricum, această bătălie cîștigată de doamna Emilia Arcan duce la refacerea multor calcule în politica nemțeană.

„Este o bucurie pentru mine această soluție și, sinceră să fiu, speram să-mi fie favorabilă, pentru că știam în ce situație mă aflu, știam ce documente sunt la dosar! Am mizat pe corectitudinea instanțelor de judecată, dar recunosc, de pe 24 martie, cînd s-a judecat procesul la Curtea de Apel Bacău, și până astăzi, când s-a dat pronunțarea, am acumulat niște emoții, firești, cred eu.
Le mulțumesc avocaților de la Societatea Civilă Profesională de Avocați Mătășel și Mătășel, care și-au dovedit încă o dată profesionalismul, așa cum au făcut-o în foarte multe cazuri“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy