Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Oniceni scoate la concurs două posturi

Primăria Comunei Oniceni, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Agricol;
 2. consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Agricol:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una din specializările din următoarele domenii de licență: inginerie geodezică sau agronomie sau științe administrative sau științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Urbanism:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una din specializările din următoarele domenii de licență: inginerie geologică sau inginerie geodezică sau arhitectură sau urbanism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 06 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • 08 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile la sediul Primăriei Comunei Oniceni, str. Eroilor nr. 29, Județul Neamţ, telefon: 0233/763.661,e-mail primaria_onicem@yahoo.com.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *