Primarul Leoreanu s-a obisnuit sa vorbeasca ca sa nu taca

In urma referendumului, DNA in loc sa se ocupe de dosarele care zac cu anii la prescris, a venit peste romascani ca sa gaseasca probleme la votul de la referendum . Cum era de asteptat au gasit o multime de probleme pentru ca niciunii dintre politicieni nu sunt mai brezi ca altii si s-au facut tot felul de manevre la fel cum opiniem ca s-au facut si in favoarea PDL la alegerile locale .
Daca noi avem voie sa ne dam cu parerea, nu la fel se pune problema si in cazul domnului primar Leoreanu care ar trebui sa fie cu capul pe umeri si sa dea dovada de maturitate politica si de putina inteligenta . Domnia sa a declarat ca „Municipiul Roman a avut cea mai mică prezență la vot din tot județul. Faptul că o instituție precum DNA confirmă fraudarea voturilor, ar trebui să ne pună mari semne de întrebare.”
Noi nu putem decat sa ne repetam si sa dam dreptate domnului primar in legatura cu suspiciunile, iar ca sa certificam parerea dumnealui noi opiniem ca pentru demiterea lui Basescu au votat maxim 5 milioane de romani, dar de aici si pana la modul in care bate campii cu eleganta, domnul primar spunand ca a confirmat DNA ceva, distanta este foarte mare si nu il putem banui pe domnul primar de prostie considerand ca stie macar care e treaba puterilor in stat, dar pentru orice eventualitate il informam  ca DNA nu confirma nimic niciodata ci doar ancheteaza, iar rezultatele anchetelor merg in fata instantei care se pronunta asupra vinovatiei .

A.R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy