Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Micu, prezent la cea de-a 5-a ediție a Forumului româno-francez al cooperării descentralizate

Primarul Lucian Micu, se află zilele acestea în Franța, unde, pe 2 și 3 aprilie, Palatul Consiliului regional Auvergne-Rhone-Alpes din Lyon găzduiește cea de-a 5-a ediție a Forumului româno-francez al cooperării descentralizate.

La evenimente participă peste 500 reprezentanți ai României și Franței, aleși locali, reprezentanți ai mediului asociativ și ai orașelor și comunelor înfrățite sau partenere din cele două țări.

„Cu sprijinul Asociației Municipiilor din România, organism din care face parte și municipiul Roman, orașul nostru a fost ales pentru a încheia un pact de înfrățire cu orașul Montluçon, Departamentul Allier din Regiunea Auvergne-Rhône-Alpes. Semnarea acestui act se va face astăzi, în jurul orei 16.30 (ora locală), iar eu voi transmite în direct, pe Facebook, momentul important și care, desfășurându-se sub auspiciul dezvoltării economice, ne permite nu doar un schimb socio-cultural, ci și atragerea de parteneri sau investitori francezi. ”, a declarat primarul Lucian Micu. 

Alături de primarul Lucian Micu se află și consilierul personal pe investiții – Dan Friesenhahn, precum și consilierul local PSD Radu Curpăn și consilierul local PNL Dana Păiuș.

„Sper să facem o impresie frumoasă și să încheiem, în timp, parteneriate stabile și utile cu comunitățile din Franța.”, a conchis Lucian Micu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *