Primarul Municipiului Roman pune tunurile pe ApaServ: „Acest lucru trebuie să înceteze!”

Primarul Municipiului Roman a transmis, într-o postare publică pe pagina sa, că a dat dispoziție ca echipele S.V.S.U. – Primăria Roman, să se alăture angajaților ApaServ în depistarea avariilor de pe rețeaua de apă prin verificarea punctelor de joncțiune, a căminelor din anumite zone ale orașului.

„Nu sunt absolut deloc mulțumit de felul în care decurge în ultimul timp relația dintre romașcani și compania coordonată de Consiliul Județean. Mă așteptam la o îmbunătățire a parteneriatului, prin atenția sporită primită în ultimul timp, cu persoana special desemnată (domnul viceprimar), dar observ că suntem pe o pantă descendentă a calității serviciilor oferite și o creștere a nivelului de indolență. Acest lucru trebuie să înceteze!

Îi somez public pe cei de la APASERV să intervină URGENT în remedierea tuturor problemelor sesizate pe raza municipiului Roman! Vreau să văd implicare, atitudine proactivă!

Îi invit pe decidenții companiei APASERV, precum și pe reprezentanții departamentului tehnic, la o întâlnire de urgență, la Primăria municipiului Roman, pentru a găsi soluțiile de intervenție optime, imediate, în beneficiul romașcanilor!

Romașcanii trebuie să primească apă fără întreruperi!”, a transmis Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy