PRM-ul nemtean se da balena in chiuveta politica

Dupa o vesnicie de liniste PRM-ul nemtean s-a trezit si cum cu baronii locali nu are voie sa se certe, s-a hotarat sa participe la decapitarea politica a lui Vadim . Nu ca ra fi mare pierdere sa mearga Vadim putin la plimbare, deoarece oricum prindea fluturi, dar de la inceput trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca nu agreem astfel de „rasturnari de situatie” pentru ca atata timp cat au fost pe val, Vadim era bun, iar daca picajul PRM ar fi inceput acum cateva luni, am fi inteles o reactie de rascoala interna in interesul partidului, dar atata timp cat PRM-ul ia apa de multi ani de zile, rasturnarea de situatie ni se pare cel putin penibila, dar atata timp cat se poate sarbatori cu un whiskey si o sampanie, detronarea unui sef este bine venita .
prm-neamt
Ca opinie despre PRM-ul nemtean va putem spune ca de cand existam , diversi politicieni sau nemteni simpli au tot apelat la noi pentru a le oferi cadrul in care sa isi exprime nemultumirea fata de „stapanirea PDL” si chiar am avut si PDL-isti revoltati . Doar PRM-istii nu prea au avut nimic de spus, asa ca ne permitem sa consideram ca PRM-ul se da balena in chiuveta politica nemteana .
Din cate am inteles, una dintre marile lor suparari era accea ca Vadim nu a vrut sa bata palma cu nimeni ca sa ajunga si ei la guvernare sa simta macar mirosul de cascaval si au mai fost cateva nemultumiri fata de Vadim, dar va lasam pe dumneavoastra sa vizionati conferinta de presa la care, ca de obicei, am mers neinvitati .

Deoarece nu ne prea pricepem la politica ci doar ne dam pareri neavizate, am vrut sa ne verificam si sa vedem daca opinia noastra ca ruptura din PRM este pe alte motive decat cele de dragoste fata de performanta partidului, am rugat liderul PRM din Neamt sa ne spuna care sunt primele 3 puncte din platforma program a partidului , intrebare la care ar trebui sa raspunda si in somn orice sef de partid interesat de linia politica pe care trebuie sa o urmeze , mai mult de atat, cand isi acuza seful ca a deviat de la linia partidului , presupune ca el insusi trebuie sa cunoasca pe de rost linia partidului .
Dupa cum va spuneam, noi nu le avem cu politica asa ca am cautat raspunsul la intrebarea noastra pe internet si iata ce am gasit :
PENTRU VOI SI PENTRU URMASII VOSTRI ! Candidaţii Partidului România Mare, aleşi prin votul vostru, au următoarele priorităţi:
– Un stat Social puternic, centrat pe interesul cetățeanului;
– Un Plan Naţional de refacere a economiei româneşti;
– Asigurarea locurilor de muncă și repartiții pentru tineri;
– Valorificarea bogățiilor naturale în Interes Național;
– Creșterea anuală cu 50% a salariilor, pensiilor, ajutoarelor și burselor. Renunțarea la impozitarea pensiilor;
– Alocații de stat de 500 lei pentru primul copil, 700 lei pentru al doilea și 1.000 lei pentru fiecare din următorii copii;
– Reducerea TVA de la 24% la 10%; TVA de 1% pentru produsele alimentare;
– Gratuitate în domeniul Sănătății, pentru toți cetățenii;
– Oprirea exproprierii românilor din România, pusă la cale de PSD și PDL, susținută de PNL, PC, UNPR și UDMR;
– Acordarea de credite cu dobândă subvenționată de 1%;
– Scăderea prețului carburanților la 3 lei/litru;
– Sprijin de stat pentru construcţia de biserici și mănăstiri;
– Împiedicarea împărțirii și federalizării României.
Toate acestea să devină realitate !

Fara nici o legatura cu intrebarea noastra legata de platforma program va prezentam si totusi si primele 3 obiective PRM din propriul statutul :
II. OBIECTIVELE, DENUMIREA ŞI ÎNSEMNELE PARTIDULUI
– Partidul România Mare apără drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului şi respectă dreptul la identitate culturală, lingvistică, religioasă şi etnică a cetăţenilor români aparţinând minorităţilor naţionale, în conformitate cu reglementările internaţionale.
– Partidul România Mare promovează egalitatea şanselor pentru toţi cetăţenii, solidaritatea umană şi valorile familiei. El recunoaşte rolul important al tinerilor şi femeilor în viaţa socială, economică şi politică a ţării şi adoptă măsuri pentru formarea şi afirmarea acestora în partid şi în societate.
– Partidul România Mare acţionează pentru dezvoltarea economiei naţionale, ca o condiţie necesară asigurării unui trai decent tuturor cetăţenilor Ţării.
Mai jos puteti vedea ce a raspuns liderul PRM Neamt despre linia trasata de platforma program a partilului pe care il conduce :

Ce sa mai zicem noi ? Se pare ca PRM-ul nemtean a terminat ce avea de facut contra celor de la PSD , PNL , PDL si UNPR si acum au trecut la treburi gospodaresti .
In final transmitem PRM-ului nemtean ca am discutat cu cativa pietreni nationalisti convinsi si simpatizanti PRM care asteapta cu nerabdare sa vada cand acest partid va avea de spus ceva si contra celor care au distrus si distrug judetul in continuare . Mai ales acum ca Vadim nu le mai pune pumnul in gura, au ocazia sa arate cat de mult le pasa de cetateni sau cat de slugi sunt fata de baronii politici locali din alte partide .
PRM-ul nemtean nu trebuie sa uite nici o clipa ce asteptari au simpatizantii sai de la el si sa lase la o parte prostiile cu aliantele politice ca sa apuce si ei guvernarea de un picior, deoarece pot sa o ia cu totul aflandu-se in fata unui moment istoric de o oportunitate fantastica pentru ei, avand sanse reale sa spulbere la alegeri toate partidele politice din Romania , asta daca se apuca de treaba si inteleg sa se poarte ca niste nationalisti .
Conjunctura este atat de prielnica pentru PRM incat in alte perioade istorice dar in conditii socio-economice similare, popoare intregi au ales in disperare dar democratic sa fie conduse de nationalisti de genul Hitler sau Husein . Asadar, istoria ne demonstreaza contrar oricarei logici elementare, popoarele aflate in criza aleg fara sa gandeasca, supapa nationalismului de multe ori dus la extrem .

Iosub Robert

PS: Speram ca acest articol sa enerveze atat de tare PRM-istii nemteni incat acestia sa se apuce de treaba si sa demonstreze adevarata valoare politica pe care o poate avea nationalismul fara sa intre in tot felul de concubinaje politice cu partide compromise deja .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy