Putem avea drum expres Piatra-Neamț – Bacău abia după 2025

dragusanu

În ultimii ani și, în special, în ultimele luni, la nivelul administrației publice locale din Neamț și al mediului privat de afaceri s-a discutat problema dezvoltării economiei locale, iar pentru aceasta, desigur, e nevoie de infrastructură eficientă. Deși s-a expus în repetate rânduri necesitatea unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania, deși s-au făcut promisiuni și planuri în ceea ce privește crearea unor drumuri expres care să lege principalele noduri de comunicație din zonă, iată că deputatul Cătălin Drăgușanu, membru în Comisia de transporturi și infrastructură face o declarație nu tocmai fericită în acest sens:

„Cât despre drumul național Piatra-Neamț – Bacău, necesar pentru dezvoltarea orașului Piatra-Neamț, în Masterplanul General de Transport este prevăzut a se face de la zero, ca drum expres (cu două benzi pe sens). Problema este cu termenul de realizare, prevăzut dupa 2025. Am solicitat de fiecare dată, atât la dezbaterile pe bugetul de stat, cât și în ședințele din Comisia de Transporturi ca lucrările să înceapă încă din 2016. Se pare însă că și acest Masterplan va rămâne doar pe hârtie, Guvernul având alte „priorități”.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy