Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reținut pentru violență în familie și nerespectarea hotărârii judecătorești

La data de 27 mai  2019, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au identificat și reținut un bărbat de 66 de ani, din Piatra- Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, la data de 27 mai 2019, acesta ar fi pătruns în locuința soției sale, de 65 de ani, din Piatra-Neamț, unde ar fi lovit-o, încălcând astfel obligațiile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra-Neamț.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *