Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Neamț accidentat mortal de un tren

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Bicazu Ardelean a murit după ce a fost lovit azi-noapte de un tren, în zona localității Tarcău. Se pare că bărbatul, nefiind din zonă, nu a bănuit că acea linie ferată poate fi tranzitată la o oră așa târzie.

foto cu caracter ilustrativ

În noaptea de 27 spre 28 mai, în jurul orei 24:00, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost suprins și accident de locomotiva trenului care circula pe ruta Bicaz-Bacău . În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificată persoana decedată, un bărbat de 52 de ani din Bicazu Ardelean.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Corpul acestuia a fost transport la Institutul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Potrivit celor menționate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, în acest caz nu există suspiciunea săvărșirii unei fapte penale.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *