Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Rezultatele actiunii nationale „FOC DE ARTIFICII”

În cadrul acțiunii naționale „FOC DE ARTIFICII”, polițiștii nemțeni au depistat 22 de persoane bănuite de săvârșirea de operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice și au confiscat 23.155 de obiecte pirotehnice

Sub coordonarea Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Neamț, poliţiştii nemțeni au efectuat, în perioada 17 noiembrie 2014 – 4 ianuarie 2015, controale la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice.

De asemenea, echipele de control au acționat în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale pentru descoperirea celor care încalcă prevederile legale din acest domeniu.

Astfel, în perioada de derulare a acţiunii „FOC DE ARTIFICII”, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice, poliţiştii au controlat 14 persoane fizice și juridice autorizate să desfășoare operațiuni cu articole pirotehnice și au desfășurat 48 de acțiuni în complexe, piețe și alte obiective, în urma cărora au fost constatate 23 de infracţiuni, de comiterea cărora sunt bănuite 22 de persoane.

Poliţiştii au confiscat, în timpul celor aproape două luni de acţiuni, 23155 de articole pirotehnice, prevenind producerea de evenimete negative, cu urmări deosebit de grave.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *