CNRV lipseste din lista celor mai bune licee

colegiul national roman voda neamt

Ministerul Educaţiei a realizat un clasament al celor mai bune licee, pe baza mediilor generale obținute la admitere și la examenul de bacalaureat din 2014.

Lista completă cu toate liceele din țară o găsiți aici: click pentru a deschide

De asemenea puteți consulta lista celor mai bune licee din județul Neamț: click aici pentru a deschide

Tindem să credem că lista nu a fost realizată cu suficientă atenție, deoarece în 2014 Colegiul Național „Roman-Vodă” lipsește cu desăvârșire, dar apare în lista celor mai bune licee din județul Neamț pe anul 2013 cu media 8,17.

Fie în 2014 liceul a avut un scor foarte slab, ceea ce este greu de crezut, având în vedere faptul că e printre cele mai bune licee din județ, fie un soft (program) al Ministerului Educației a dat o eroare și a sărit peste aceasta institutie de invatamant.

Și pentru că orice e posibil în România, putem continua cu supozițiile afirmand că, cine știe, poate programul a avut erori și la calcularea mediilor sau a inversat mediile între anumite licee.

Există posibilitatea ca aceste scoruri să inducă în eroare foarte mulți copii și părinți, dacă aceștia se încred orbește în astfel de informații.

Cine știe câte alte licee se află în aceeași situație…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy