Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Micu revine cu informații despre principalele lucrări realizate în Roman

 Așa cum a  promis, primarul Lucian Micu, revine periodic cu informații legate de starea principalelor lucrări.

„Am semnat contractul pentru proiectarea și executarea extinderii rețelei de gaze pe străzile care nu au această utilitate și sper ca lucrările efective să înceapă în luna septembrie. În Pietonal, lucrările au avansat dinspre Banc Post până la ultimele scări din prima potcoavă – pe partea dreaptă, unde s-a decopertat, s-a refăcut hidroizolația și s-a turnat șapa, iar din spate se va veni cu montarea granitului. În cartierul Petru Rareș se lucrează la canalizare, s-a trecut de intersecția de la Izvor și se continuă spre strada Petru Rareș. Am semnat deja contractul de proiectare și asfaltare a străzilor din acest cartier. În cartierul Bălcescu, pe strada Pescarilor s-a făcut decopertarea și s-a turnat balastul, iar de astăzi se montează gurile de preluare a apelor pluviale pe Ocniței, Pescarilor și pe tronsonul din strada Mărului spre pârâul Tinosului, după care va urma covorul asfaltic. La Parcul Jora, proiect pe fonduri europene, se lucrează la sistemul de iluminat.”, a declarat primarul Lucian Micu.

Totodată  Lucian Micu a transmis că un  alt obiectiv, care se realizează tot pe fonduri europene, privește anveloparea blocului 33 din Anton Pann, acolo unde se lucrează la reabilitarea termică a fațadei din față, cea din spate fiind finalizată.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *