Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

România are nevoie de un program eficient în domeniul Sănătății!

• PSD a gândit un set de măsuri pentru combaterea pandemiei și protejarea românilor în fața acestui virus

Partidul Social-Democrat a lansat în cadrul Programul de Guvernare 2021-2024, cu o serie de măsuri care trebuie aplicate în domeniul Sănătății, pentru a limita numărul de îmbolnăviri, întrucât toate deciziile care s-au luat până acum nu au fost eficiente și ne confruntăm cu o situație extrem de gravă.

„Românii trebuie să aibă acces neîngrădit la testare, oriunde și oricând au nevoie! Doar în felul acesta vom elimina foarte multe dintre problemele cu care ne confruntăm în prezent. În mediul privat testele sunt scumpe, iar mulți pacienți nu și le permit și de aceea trebuie intervenit din partea statului.

De asemenea, personalul medical trebuie susținut și protejat! Încă de la începutul pandemiei, liberalii nu au achiziționat suficiente echipamente de protecție și nici nu au angajat personal medical suplimentar, astfel că am ajuns în situația în care cadrele sanitare sunt la capătul puterilor, în lupta lor zilnică de a salva vieți!

În plus, trebuie crescută capacitatea de răspuns a sistemului public de sănătate și recâștigată încrederea cu populația printr-o informare corectă, completă și rapidă“, a declarat Florentina Luca Moise, candidat din partea PSD la Senatul României.

După preluarea guvernării, ceea ce se va întâmpla după data de 6 decembrie, social-democrații vor să înființeze în țară 800 de centre comunitare medicale, pentru ca pacienții să aibă acces sigur și rapid la toate serviciile de sănătate. De asemenea, vor să modernizeze toate spitalele din România pentru garantarea siguranței bolnavilor.

„Trebuie regândită și lista medicamentelor compensate și programele naționale! De asemenea, vom avea grijă să încurajăm producția autohtonă de produse farmaceutice. Avem în vedere un program prin care să monitorizăm starea de sănătate a femeii și copiilor, iar pentru acesta vom dezvolta medicina școlară. Ne vom axa și pe refacerea structurilor de sănătate publică și aplicarea programelor și strategiilor pentru ca România să aibă comunități sănătoase și educate. Trebuie urgent puse în aplicare măsuri pentru a readuce la normal acest domeniu! Este clar că în timpul guvernării liberale, lucrurile au fost scăpate de sub control, ceea ce se vede cu ochiul liber! Pe 6 decembrie este momentul în care putem readuce normalitatea în toate domeniile, cu votul dumneavoastră “, a mai adăugat Florentina Luca Moise, candidat PSD la Senatul României.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *