Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Romanul continuă tradiția, înscris și anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”

Romanul continuă tradiția și, cu sprijinul Asociației Mușatinii, s-a înscris și anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, alături de alte 31 de orașe din România. Evenimentul își propune să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene.

 

„Astfel, până pe 15 martie vă încurajez pe fiecare dintre dumneavoastră să faceți mișcare și să postați ”dovada” pe pagina personală de Facebook sau Instagram.”, a transmis primarul Lucian Micu.

Postarea de pe Facebook trebuie să conțină în descriere tagul paginii @bucurieinmiscare, respectiv postarea de pe Instagram trebuie să conțină pe poză (nu în descriere) tagul paginii @bucurieinmiscareromania. Postarea trebuie să aibă în descriere numele orașului pe care îl susține în cursa pentru desemnarea orașelor gazdă ale festivalului „Bucurie în mișcare 2019”.

Pe 16 martie se vor anunța cele 12 orașe câștigătoare, iar eu sunt sigur că Romanul, cu ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, se va regăsi printre premianți!”, a mai preziat primarul municipiului Roman.

Mai multe detalii despre această competiție puteți găsi pe site-ul oficial al campaniei: https://bucurieinmiscare.ro/.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *